Over ons

Wij zijn Gedi Kerkstra en Johan de Jong. Na jarenlange ervaring met schoorsteenvegen bij een werkgever zijn wij voor onszelf begonnen. Wij staan voor goed werk leveren en een goede service naar de klant toe. Daarnaast bieden wij nu een all-in-one service, één bedrijf voor al uw reinigingsdiensten! Naast schoorstenen vegen zijn wij ook gespecialiseerd in het installeren van kachels en het reinigen van WTW-units & Mechanische Ventilatiesystemen. Met alle passie voor het vak hopen wij u als toekomstige klant welkom te mogen heten!

Als schoorsteenveger zijn ASPB gecertificeerd, wat staat voor Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond. Een paar kenmerken van partijen die over dit certificaat beschikken; ✓ Kwaliteit ✓ Vakmanschap ✓ Betrouwbaarheid ✓ Geen Beunhazen.

Wilt u een afspraak maken? Ga dan naar onze contactpagina en neem contact op met ons. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet,
Team MRS

mrs schoorsteenveger

Contact

  • Gedi Kerkstra & Johan de Jong
  • Foarwei 1A 9294 KC Oudwoude

Algemeen nummer

050-7820407

Recensies

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0. Klanttevredenheid is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf, daarom betekent deze waardering ook zo veel voor ons.